top of page

Faleminderti për regjistrimin

live në Radio ORANGE
00:00 / 01:04

dhe gjithmonë në arkiv tek

KIRIKIKI - Shqip me fëmijë

EjaMeNe

Emisioni

kikiriki - shqip me fëmijë

Radio ORANGE

të dielën e Katërt të muajit në orën 11:30 deri 12:00 në fM 94.0 MHz në Vjenë ose direkt

ejamene_edited.jpg

Na kontakto përmes formularit të mëposhtëm

Faleminderit që na shkruajtët

Eja me ne

Përshëndetje fëmijë!

Unë jam gjeli Kiki.

Sa i bukur ky emisioni në radio! Unë u kënaqa shumë këtu! Po ti?

Na shkruaj në: kikiriki@o94.at

Rreth meje:

E ke dëgjuar emisionin „kikiriki-shqip me fëmijë”? Fëmijët shqiptarë në Vjenë krijojnë bashkë me Desarën një emision shumë të dashur për fëmijë - edhe unë jam aty tashmë mes fëmijëve e mahnitem kur i shoh duke përgatitur emisionin dhe kur I dëgjoj tek flasin në radio, tregojnë barcoleta, bëjnë intervista, mësojnë shkronjat e alfabetiti të gjuhës shqipe dhe qeshin e kënaqen shumë me njëri-tjetrin. Madje ata bëjnë edhe një fjalor në radio në tre gjuhë: shqip-gjermanisht-anglisht, si dhe krijojnë vetë muzikë ritmike dhe këndojnë para mikrofonit. Sa të zotë që janë!

 

Eja edhe ti me ne! Do kalojmë bukur të gjithë bashkë!

 

Na dërgo një përshëndetje ose një kurjozitet apo barcoletë e gjëegjëzë në adresën: kikiriki@o94.at

Kjo është shumë e thjeshtë:

  1. Regjistroje veten në celular në aplikacionin “voice recorder”

  2. Na e dërgo materialin në adresën e e-mail-it tonë: kikiriki@o94.at

  3. Kështu u bëre edhe ti një reportere ose reporter i emisionit tonë të rradhës në Radio Orange

IMG_5806_edited_edited.jpg
bottom of page