top of page

Tema e emisionit

Muajt e vitit
 

Në këtë emision jemi për herë të parë LIVE – drejtëpërsëdrejti në studion e Radio Orange dhe mbajmë aty me grupin e fëmijëve emisionin e janarit. Flasim për muajt e vitit dhe për çfarë na sjellin ata.
Dëgjojmë dhe këndojmë këngë.
Desara ka krijuar një këngë (teksti dhe muzika) rreth muajve të vitit dhe e këndon atë në emision LIVE me fëmijët.
Kënga quhet “Kënga e Vitit – Muajt” dhe sapo e dëgjon, të fton të kërcesh nën ritmin e saj. Me siguri ajo do të bëhet së shpejti një hit!

Dëgjim të këndshëm!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 26:24

Kënga e vitit - Muajt / melodia pa text

00:00 / 01:26

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page