top of page

Tema e emisionit

Suedi. Aventurë. Kupë.

 

Më 11 mars u mbajt në qytetin Malmö, në Suedi “Kuizi i Diturisë”, një konkurs në gjuhën shqipe rreth kulturës, historisë, gjeografisë, gjuhës dhe letërsisë shqiptare mes fëmijëve shqiptarë në diasporë.
Aty ishim të ftuar edhe ne, ekipi i fëmijëve nga Vjena që krijojmë emisionin shqip në radio “kikiriki-shqip me fëmijë”. Ne u përgatitëm tre muaj për këtë konkurs, përkrah punës që bëjmë sëbashku në radio. Ishe një sfidë e vërtetë, por sfida ia vlejti, pasi ekipi “kikiriki-shqip me fëmijë” zuri vendin e dytë në këtë konkurs mes 17 ekipesh, duke përjetuar një aventurë emocionuese dhe të paharrueshme.

Rreth kësaj përvoje të bukur dhe rreth kupës sillet emisioni ynë i sotëm.
Sot kemi edhe telefonata në emisonin tonë të drejtëpërdrejtë.

Ushtroni me ne: kupa me kapak, kupa pa kapak…


Dëgjim të këndshëm!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 27:00

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Fëmijët live

00:00 / 02:15

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Melodia

00:00 / 01:41

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page