top of page

Tema e emisionit

Në këtë emision mësojmë vjershën e abetares, mësojmë shkronjat „i“ dhe „m“, kërcejmë me muzikë, themi gjëegjëza e barcoleta si dhe bëjmë sëbashku një shëtitje fantazie.

Na shkruani në: kikiriki[at]o94/.\at

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 27:22

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices
Citrus Fruits

Fotografi

bottom of page