top of page

Tema e emisionit

Rreth pranverës

Në emisionin e sotëm sillet gjithçka rreth pranverës. Çfarë na sjell pranvera? Çfarë bëjnë fëmijët me dëshirë në pranverë? Flasim për natyrën që na rrethon si dhe për mjetin më të dashur të udhëtimit për fëmijët – për biçikletën. Fëmijët tregojnë rreth biçikletës së vet.
Gjitashtu rifreskojmë dhe pasurojmë fjalorin tonë të gjuhës shqipe me fjalët rreth pranverës dhe flasim për pjesët e biçikletës.
Nuk mungojnë as rubrikat tona të dashura: “Fjalori ynë shumëgjuhësh” dhe “Vizatim fantazie”.

Nëse e ndjek emisionin me vëmendje mund të zbulosh se sa herë ka rënë zilja e biçikletës. Shkruaje përgjigjen tënde në adresën tonë: kikiriki[at]o94/.\at - kliko e dërgo email.


Ekipi "kikiriki" ju uron dëgjim të këndshëm!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 55:36

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Fëmijët live

00:00 / 02:15

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Melodia

00:00 / 01:41

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page