top of page

Tema e emisionit

Shkurt 2024
 

Në këtë emision vimë me një të re të bukur. Gjeli Kiki ka sjellë me vete mikun e tij, gjelin Riki.
Gjeli Riki flet gjelisht, pra gjuhën e gjelave, dhe pak shqip. Fëmijët duan ta ndihmojnë Rikin të mësojë më mirë shqip.

Në këtë emision ne flasim për dëshirat dhe synimet tona për vitin 2024, flasim për festat që festojmë në muajin shkurt, këndojmë këngë dhe recitojmë vjersha rreth festës së Pavarësisë së Kosovës dhe rreth gjuhës shqipe. Gjithashtu fëmijët lexojnë së bashku një tregim për fëmijë duke e luajtur atë me role të ndryshme.
Nuk mungojnë të qeshurat dhe as lojërat tona gjuhësore, që u pëlqejnë fëmijëve kaq shumë.


Ekipi Kikiriki ju uron

Dëgjim të këndshëm!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 56:03

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Fëmijët live

00:00 / 02:15

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Melodia

00:00 / 01:41

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

VIDEO 1

VIDEO 2

bottom of page