top of page

Tema e emisionit

Sërish në shkollë – Back to school

Ia nisim vitit të ri shkollor 2023/24 me emisionin tonë të parë, ku tashmë na janë bashkuar edhe shumë fëmijë të tjerë. Bëjmë radio, flasim shqip, prezantohemi, luajmë lojëra fantazie, vizatojmë, tregojmë rreth pushimeve verore.


Tregojmë në cilën klasë shkojmë dhe cila është lënda e preferuar në shkollë.
Na ndiq edhe ti.


Nëse ke dëshirë na e dërgo vizatimin tënd të lojës së fantazisë në këtë adresë e-mail-i: kikiriki[at]o94/.\at

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 56:57

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page