top of page

Tema e emisionit

Për nënën

 

Në emisionin e muajit maj do të dëgjoni si gjithmonë fëmijët dhe gjelin Kiki duke kënduar, duke luajtur, duke recituar dhe duke bërë humor me njëri-tjetrin.


Në muajin maj në shumë vende të botës festohet Festa e Nënës. Këtë festë ne e festojmë duke kënduar dhe recituar per nënën, duke i përgëzuar nënat dhe duke i falenderuar ato për gjithçka bëjnë për ne.


Dëgjojini këngët e fëmijëve në këtë emision si dhe vjershën „Për nënën“ krijuar nga Desara, producentja e emisionit „kikiriki-shqip me fëmijë“ dhe recituar nga fëmijët e emisionit.

Dëgjim të këndshëm ju uron ekipi i emisionit!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 26:59

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page