top of page

Tema e emisionit

28 nëntori - Festa e Flamurit
 

Në këtë emision do të dëgjoni shumë gjëra interesante rreth flamurit tonë kuq e zi, rreth heroit tonë kombëtar si dhe do të dëgjoni si festohet kjo festë në Shqipëri në shkollë dhe në qytet.  
Natyrisht do të dëgjoni këngë të bukura për fëmijë që na ftojnë edhe të kërcejmë e të hedhim valle.

Nuk mungojnë as humori, as surpriza që gjeli Kiki dhe fëmijët e emisionit kanë përgatitur për këtë festë.

Ata kanë vizituar një vend vërtetë të veçantë.

Dëgjoni emisionin tonë të nëntorit dhe do të kuptoni për cilin vend bëhet fjalë.
Dëgjim të këndshëm!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 26:59

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page