top of page

Tema e emisionit

Vjeshta e artë

 

Në këtë emision do të dëgjoni: rreth vjeshtës dhe ngjyrave të kësaj stine, do të dëgjoni një intervistë mjaft interesante dhe një vjershë të njohur për vjeshtën, të cilën fëmijët e kanë kthyer në këngë.

Natyrisht nuk mungojnë edhe humori dhe surpriza që gjeli Kiki dhe fëmijët e emisionit kanë përgatitur për Halloween.

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 27:00

Dëgjoje intervistën e plotë me
Znj. Ina Arapi më poshtë
(shtyp butonin play)

00:00 / 12:24

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page