top of page

Tema e emisionit

Muajt e vitit
 

Në emisionin e muajit shkurt do të mësojmë që ky muaj është më i shkurtri i vitit. Por gjithsesi ai është një muaj plot festa të bukura argëtuese për fëmijë dhe të rritur. Më shumë i gëzohemi këtij muaji sepse më 17 shkurt ne festojmë Pavarësinë e Kosovës. Fëmijët e radios kanë përgatitur dy vjersha. Dëgjojini dhe po deshët mësojini ato edhe ju përmendsh.
Sivjet muaji shkurt zgjat 28 ditë. E si ia bëjnë ata që e kanë ditëlindjen më 29 shkurt? Fëmijët kanë disa ide. Edhe reporterët tanë nga bota, kësaj here dy fëmijë shqiptarë nga Gjermania, na janë bashkangjitur me regjistrimet e tyre.
Ju lumtë për guximin dhe vazhdoni kështu!
Mirë se të vini edhe ju fëmijë të tjerë që dëshironi të bëheni reporterët tanë nga bota!

Dëgjim të këndshëm!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 26:31

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Fëmijët live

00:00 / 02:15

PAS SHIUT NDRIÇON DIELLI / Melodia

00:00 / 01:41

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page