top of page

Tema e emisionit

Gëzuar 1-vjetorin!

"KIKIRIKI-shqip me fëmijë”!

Sot është për ne një ditë shumë e rëndësishme. Emisioni Kikiriki Shqip me femijë feston sot 1-vjetorin që nga krijimi i tij në qershor të vitit 2022.
Të dashur fëmijë Aroni, Leo, Lea, Adela, Emma dhe Kiki, unë jam shumë krenare për ju!
Ju uroj gëzuar 1-vjetorin e emisionit “Kikiriki shqip me fëmijë”!

Në këtë emision na bashkohen shumë fëmijë nga bota. Ata na dërgojnë urimet e tyre nga Anglia, Italia dhe Shqipëria.

Fëmijë të dashur në të gjithë botën ju urojmë “Gëzuar dhe dëgjim të këndshëm!”

Shumë urime nga Desara dhe ekipi i emisionit!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 30:25

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

VIDEO

bottom of page