top of page

Tema e emisionit

Pranvera.

Kur vjen pranvera
gëzohen të mëdhenj dhe fëmijë.
nganjëherë ndriçon dielli,
nganjëherë bie shi.


Dëgjoni emisionin tonë të muajit prill që u mbajt LIVE në studion e Radio Orange në Vjenë dhe shijoni këngën e re për fëmijë me titull „Në pranverë“ me tekst dhe muzikë nga mësuesja dhe producentja e emsionit Desara Beqari Gjonej.

Në këtë edicion do të dëgjoni edhe lojërat dhe telefonatat e dëgjuesve tanë të vegjël, që na telefonojnë drejtëpërsëdrejti në studion e Radio Orange për të na përshëndetur dhe për t’iu përgjigjur pyetjeve tona.


Dëgjim të këndshëm!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 25:33

Kënga "NË PRANVERË" / Fëmijët live

00:00 / 02:37

NË PRANVERË / Muzika

00:00 / 02:23

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page