top of page

Tema e emisionit

Sendet e shkollës. Abetare

 

Në këtë emision mësojmë si quhen sendet e shkollës, mësojmë shkronjën „e“ dhe kërcejmë me muzikë, themi gjëegjëza e bëjmë shumë humor me fëmijët e emisionit në radio si dhe me mikun tonë të vogël qerrata, gjelin Kiki.

 

Na shkruani në: kikiriki[at]o94/.\at

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 27:00

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices
Citrus Fruits

Fotografi

bottom of page