top of page

Tema e emisionit

Vjeshtë dhe akoma më shumëÇfarë bën me dëshirë në kohën e lirë?


Çfarë na sjell stina e vjeshtës?


Si vishemi për Halloween? Nga se kemi frikë?


Të gjitha këtyre pyetjeve do t’i përgjigjemi gjatë emisionit tonë më 8.10.2023.


Do të lexojmë një tregim të bukur për fëmijë dhe do të dëgjojmë e këndojmë këngë shqiptare për fëmijë.
Nuk mungon as kësaj here loja jonë e fantazisë.


Eja edhe ti – argëtohu me ne!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 57:16

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

VIDEO

Kënga jonë përshëndetëse kënduar si shtrigat në Halloween :)
bottom of page