top of page

Tema e emisionit

Gëzuar Festat!

Vitit 2023 po i afrohet fundi dhe së shpejti do të shkruajmë vitin 2024.
Në emisionin e muajit dhjetor do të reflektojmë rreth vitit 2023. Si ishte ai për ne? Çfarë gjërash të reja kemi mësuar?  Çfarë përvojash kemi përjetuar?
Në këtë edicion do të përmbledhim përjetimet më mbresëlënëse reth emisioneve tona në vitin 2023.

Edhe sot na bashkohen reporterët tanë nga bota – kësaj here kemi mes nesh fëmijët nga shkolla shqipe “Shqiponjat e mëndafshta” në Bari, Itali.
Çfarë mendon gjeli Kiki për këtë qytet?
E dini sa gjuhë flasin fëmijët në studio?
Ndiqeni emisionin për t’i zgjidhur këto enigma.

Dëgjim të këndshëm dhe ju urojmë nga zemra

 

Gëzuar Krishtlindjen dhe Vitin e Ri 2024!


Nga Desara dhe ekipi “Kikiriki-shqip me fëmijë"

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 57:09

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

bottom of page