top of page

Tema e emisionit

Viti i Ri
 

Në këtë emision do të festojmë bashkë festat e fundvitit – festën e Krishtlindjes dhe Vitin e Ri.


Do të degjojmë vjersha festive dhe këngë ritmike për fëmijë. Edhe gjeli Kiki feston me ne duke bërë humor dhe lojra siç e ka ai zakon.


Ju urojmë dëgjim të këndshëm dhe gjithë të mirat për Vitin e Ri 2023!

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 27:01

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page