top of page

Tema e emisionit

Gëzuar Festat e Nëntorit 2023!
 


Në edicionin e nëntorit sillet gjithçka rreth Shqiptarisë dhe ashtu siç e do e mira në emisionin tonë na bashkohen edhe shumë fëmijë të tjerë shqiptarë nga vende të ndryshme në Evropë!


Është një bashkëpunim kaq i bukur! Mos e humbisni!


Dëgjim të këndshëm!

Ju përshëndesim!
Ekipi “Kikiriki”
☀️🐣🐥🐣☀️

Balls

Dëgjoje emisionin këtu
(shtyp butonin play)

00:00 / 56:35

Lojëra mësimore
kliko te simbolet për të luajtur

Green Juices

Fotografi

bottom of page